martes, 30 de septiembre de 2014

Monstres i rellotges (Ana Moya)

Monstres i rellotges (Ana Moya)
Ediciones Oblicuas presenta MONSTRES I RELLOTGES, el primer poemario de la escritora Ana Moya. El acto tendrá lugar el jueves 16 de octubre a las 19h en la Biblioteca Jaume Fuster (Pz Lesseps, 20-22) de Barcelona, y contará con la presencia del editor, Alberto Trinidad, y de la propia autora, que se prestará a la habitual firma de ejemplares.

«En la lectura d’aquests poemes, de tant en tant, m’han vingut a la imaginació escenes d’un surrealisme innocent, però colpidor, emparentat amb El mag d’Oz (...).
Per a aquells qui hem tingut la sort de poder seguir la poesia d’Anna Moya, aquests Monstres i rellotges encerten a proporcionar-nos una mostra molt substancial i exemplar de la seva manera de dir;  amb més raó, els qui no la coneguin trobaran, també, una originalitat amable i profunda, plena d’imatges llampeguejants, amb una reivindicació, com ella ha escrit, de la bona voluntat dels éssers monstruosos en què tots creiem quan som petits i d’una visió negativa del pas del temps com a pèrdua de la innocència. Un llibre en definitiva per a ser fruït. I rellegit. I recordat.»

No hay comentarios:

Publicar un comentario